Attraktioner i Bahamas


Mange attraktioner i Bahamas

Som man kunne forvente på et sæt caribiske øer, er de bedste attraktioner i Bahamas udenfor eller i vandet – lige fra sejlture til svømning med delfiner. Bahamas er et sandt paradis fyldt med lækre strande og udendørs aktiviteter. Plus alt det, er der på grund af dens historie som en britisk koloni, en række historiske og religiøse attraktioner, hvoraf de fleste er placeret på de mest kendte øer, Grand Bahamas, Paradise Island og New Providence Island.

Atlantis Resort  

Denne massive hotel som ligger placeret på Paradise Island er en af de mest populære attraktioner i Bahamas. Den er mere end bare et hotel, dette hotel består af flere tårne, der tilbyder forskellige former for indkvartering, samt en stort kasino, som der har vært for utallige koncerter. Det der er mest unik ved denne hotel er dog dens samling af vand attraktioner, herunder Aquaventure, en 750 millioner liters vand park med rutsjebaner floder, vandfald og pools med bølger. Der er endda nogle vandrutsjebaner hvor man rutsjer ud af hotellet tårne. Der er også The Dig, et stort akvarium under hotellet lobby.

Snorkling og dykning  

Det Caribiske Øhav består af så mange øer og koralrev at snorkling og dykning er en af de mest populære aktiviteter her. På de større øer og byer, er der folk som arrangerer udflugter, hvor du får mulighed for at snorkle og dykke og der er masser steder i Bahamas hvor man kan opnå et dykkercertifikat. Blandt de bedste øer i Bahamas for dykning og snorkling er Bimini, Paradise Island og Andros.

Delfin Encounters  

Blue Lagoon Island; +1 (242) 363-1003; www.dolphinencounters.com
Delfin Encounters er placeret på sin egen private ø, Blue Lagoon Øen. Det er en interaktiv dyr oplevelse, der giver den besøgende chancen for at komme helt tæt på og endda svømme med delfiner. Øen har en naturlig lagune, som er blevet lavet om til en sikker delfin levested, og organisationen arbejder for at beskytte og bevare særlige arter af delfiner som lever her, samt en gruppe af søløver, der var strandet efter orkanen Katrina i 2006.

Lucayan National Park  

I denne velbevarede naturpark, har du chancen for at se en anden smuk side af Bahamas - dens huler og fyrreskove såvel som dens mange pattedyr og andre dyr, herunder flagermus. Da det nok ikke er hvad den besøgende typisk tænker på, når de forestiller en attraktion i Bahamas, er Lucayan National Park et besøg værd, især pga. dens underjordiske huler, som er blandt de længste i verden. Den besøgende kan også vælge at kajak gennem moser og udforske den tykke skove via menneskeskabte fortove, og der er også flere fredelige strande, hvor man kan nyde en dejlig frokost eller spadseretur.

Bacardi Distillery  

Bacardi og Carmichael Veje, Nassau, +1 (242) 362-1412
Intet gentegner Caribien helt ligesom godt som rom, og Bacardi er blandt verdens mest berømte rom producenter. Det er muligt få en tur gennem deres rom destilleri i Nassau, som omfatter et par rom smagsprøver og en guidede tur gennem fabrikken hvor man ser hvordan rom bliver lavet. Utroligt nok er en guidede tur gennem Bacardi Distillery i Bahamas gratis, men man skal dog bestille tid, og turene tilbydes kun mellem 11:00 og 14:00 hver dag.

Elverbrn legetj