Biludlejning Bahamas

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Bahamas
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Bahamas


 

Information omkring biludlejning Bahamas

Det er ret usædvanligt at leje en bil i Bahamas, primært fordi de fleste turister vælger at ankomme med fly eller krydstogtskib og bliver på eller omkring deres hotel under hele opholdet. Næsten hver eneste hotel i Bahamas, er forbundet med øens lufthavn enten med gratis eller betalt bus service, hvilket gør det let at komme frem og tilbage fra lufthavnen. De fleste hoteller tilbyder gratis transport til nærliggende golfbaner, strande og til andre af øens aktiviteter, såsom snorkling og dykning, som gør en udlejningsbil i Bahamas unødvendigt. Der er også lokale busser kendt som "jitneys", som kan kører den besøgende rundt, meget billigt.

Hvis du vælger at leje en bil i Bahamas, skal du huske at kørsel sker i venstre side af vejen i en højrestyret bil. Befolkningen i Bahamas er kendt for at ikke tænke sig om når de kører, så hold øje med biler som overhaler på mærkelige steder eller stopper for at snak med en ven midt i det hele. Vær sikker på at køre forsigtig.

Hvis du ankommer med fly, kan man leje en bil i lufthavnen (enten i Freeport eller Nassau lufthavn). Flere lokale biludlejningsfirmaer tilbyder rimelige priser på deres udlejningsbiler, såsom KSR Rent-A-Car Company og Rental Car Momma.

 

Elverbrn legetj