Golf Bahamas


Spil Golf i Bahamas

De fleste golfbaner i Bahamas er placeret på de større og befolket øer. Øgruppen har et vidunderligt vejr hele året rundt, hvilket gør golf i Bahamas en fornøjelse, når som helst. De fleste af Bahamas' golfbaner er en del af et hotel, men der er også et par offentlige golfbaner i Bahamas.

Blue Shark Golf Club - golf bane Bahamas

200 South Ocean Dr., Nassau, en (407) fra 589 til 7.200; www.bluesharkgolf.com
Denne helt nye 18-huls bane er placeret på New Providence Øen uden for Nassau tæt på Lake Killarney. Golfbanen gennemgik en komplet genopbygning i 2008 og har nu nye udfordrende huller og en malerisk omgivelser i det indre af øen, med masser af grønne områder og dejlig udsigt. Ved par-71, vil banen være en udfordring selv for den gode golfspillere, men er alligevel også et sted hvor nybegyndere kan spille på.

Lucaya Resort - golf bane Bahamas

Sea Horse Lane, Freeport, Grand Bahama Island; +1 (242) 373-2003; www.ourlucaya.com
Lucaya Resort som ligger placeret på Grand Bahama Øen, har to golfbaner, Lucayan Banen og Reef Banen. Lucayan Banen er en 18-hullers, par-72 bane, kendt for sine grønne fairways og udfordrende bunkers, mens Reef Banen betragtes som blandt de bedste tre golfbaner i Caribien. Hotellets gæster har førsteret på golfbanen, men besøgende er også velkommen.

Cable Beach Golf Club - golf bane Bahamas

West Bay St., Nassau, +1 (242) 327-6000; www.crystalpalacevacations.com / golf
Selv om det ikke en strand golfbane, tilbyder denne 18-hullers golfbane i Bahamas mange søer og vand forhindringer, der gør spillet både udfordrende og spændende. Besøgende er velkommen, og gæster fra Radisson og Sheraton hotel er tilbudt en gratis bus til og fra hotellet.

Abaco Club på Winding Kyst - golf bane Bahamas

Marsh Harbour, Abaco, +1 (242) 367-0077; www.theabacoclub.com
Denne golfbane er en del af Abaco Club Hotel på Abaco Øen og den besøgende er garanteret en god golfoplevelse i Bahamas, med åbne fairways, og udsigt over dramatiske klipper og det fantastiske hav.

Elverbrn legetj