Bahamas Natteliv, Cafe og Resturant


 

Bahamas Natteliv

Som alle andre store ø destination, er Bahamas' natteliv meget aktiv og livlig, med masser af muligheder for alle typer af internationale gæster. Bahamas har sine egne traditionelle madretter, som ikke overraskende, meget at gøre med fisk og skaldyr. Hvis du ønsker at prøve nogle lokale madretter i Bahamas mens du er der, skulle du sørge for at prøve den nationale madret: konkylie, et bløddyr, som serveres friturestegt med ærter og ris. Du kan også prøve at smage den traditionelle "Fish Fry", som er lokalt fanget og derefter grillet, serveret med et udvalg af andre retter. Hvis du har lyst til at prøve nogle lokale madretter i Nassau, så tage hen til Shoal Restaurant and Lounge (Nassau St., Nassau, New Providence Island; en (242) fra 323 til 4.200), hvor du kan spise perfekt kogt fisk blandt lokale.

Det er også muligt at få internationale madretter serveret i Bahamas. Mange restauranter i Bahamas specialiserer sig i alle typer af internationale retter, og mange af disse restauranter er placeret i nogle af de store hoteller og i Bahamas' største byer, som for eksempel Nassau og Freeport. For eksempel, Luciano's (Port Lucaya Marketplace, Freeport, Grand Bahama Island; www.thebahamasguide.com / Lucianos, en (242) fra 373 til 9.100) som serverer klassiske, fornemme fransk mad kombineret med traditionelle madretter fra Bahamas, i meget elegante omgivende med udsigt over Port Lucaya og vandet.

Bahamas har en imødekommende og venlig natteliv, med masser af lokalt musik og dans, samt en lang række af internationale barer og pubber, der tilbyder et stort udvalg af drikkevarer. Mens du er i Bahamas, tage at prøv den lokale rom eller smage den berømte Bahama Mama, en cocktail som består af flere typer af rom, kaffe likør og tropiske juice - perfekt til en aften ude på stranden!

Bahamas har et livligt natteliv som gør det til et populært destination for studerende og rygsækturister. Hvis du ønsker en vild aften, så tage hen til Nassau, hvor diskotekerne som for eksempel Club Waterloo (East Bay St., Nassau, New Providence Island; en (242) fra 393 til 7.324; www.clubwaterloo.com ) garantere dig en sjov aften med billige cocktails.

Elverbrn legetj