Bahamas shopping


Find de gode steder at shoppe i Bahamas

Den første ting du behøver at vide før du begynder på en shopping tur i Bahamas, er at, den lokale valuta er Bahamian Dollar ($). US Dollars er også accepteret i det fleste områder i Bahamas, men det er også muligt at veksle valuta til Bahamian Dollar, enten i lufthavnene, cruise terminaler eller andre steder omkring øerne.

Shopping i Bahamas er en vidunderlig oplevelse. Her finder du unikke, lokalt fremstillet ting, mange af dem er håndlavede. De mest populære steder for shopping i Bahamas er selvfølgelig i Nassau. Nassau er hjemsted for adskillige butikker og markeder, der tilbyder alle former for tøj og kunsthåndværk.

De mest almindelige souvenirs fra Bahamas er varer som er vævet af lokale tørret siv kendt som "strå". Det bedste sted at hente disse typer af kunsthåndværk er på Straw Market, som er placeret langs bugten og Market gade i Nassau. Inden for dette farverige marked vil du finde boder med alle slags genstande lavet af halm, herunder tasker, hatte, kurve og dukker. Disse genstande som er håndlavet af halm, vil være en god souvenir du kan tage med hjem fra Bahamas. Ud over genstande der er lavet af halm, kan du også finde Junkanoo kunst, smykker lavet af skaller, keramik og andre former for ting der er inspireret af havet.

Elverbrn legetj