Strande Bahamas


 

Find ud af hvor de gode strande er i Bahamas

Da Bahamas består af så mange øer og koralrev, er der bogstavelig talt tusindvis af strande i Bahamas som man kan vælge imellem. Næsten uanset hvor du er i Bahamas, er du sikker på at finde fantastiske strande hvor du kan slappe af.

Pink Sands Beach

Havn Island er en fredelig ø som ofte bliver overset, men som faktisk er hjemsted for sandstrande med smuk lyserød sand. Sandet består af en kombination af koraller, calcium og brudte skaller og får sin rødlig nuance fra en mikroskopisk art af skaldyr. Denne strand i Bahamas er det perfekte sted for en tur med fred og ro, langt fra de travle feriesteder som findes på de større øer.

Cable Beach

I 1907 fik denne strand navnet "Cable Beach", og i dag er det en af de mest populære og travle strande i Bahamas. Der er et par fornemme hoteller, restauranter og caféer og stedet er populær blandt de rige og berømte.

Treasure Cay Beach

Denne afslappede strand i Bahamas var også stedet for den første ankomst af britiske loyalister, der kom til øerne for at flygte den amerikanske uafhængighedskrig. Stranden blev derefter en af Bahamas’ første ferie destination og forblev en favorit lige siden. Den ligger på Abaco Øen og stranden er kendt for sit sand, som altid forbliver kold, selv under den varme sommersol.

Cabbage Beach

En anden af de mest populære Bahamas strande er Cabbage Beach, der ligger på Paradise Island. Stranden støder op til mange feriesteder og hoteller, så der er ofte overfyldt mennesker som kommer for at svømme, men det er ikke desto mindre en vidunderlig, bred sandstrand med masser af vandaktiviteter og faciliteter.  

Elverbrn legetj